Yukarıpınarbaşı Ortaokulu

Vizyon: Yetistirdigi bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan güven dolu bir egitim,bilim,kültür ve sanat merkezi olmak.

Misyon: Ögrencilerimizi belirledigimiz egitim hedeflerine ulastirmak. Egitimin sürekli yenilenen ve degisen bir süreç oldugunu kabul etmek ve ögrencilerimize bu bilinci kazandirmak. Milli degerlerimizi benimseyen, sahip çikan nesiller yetistirmek. Okul, çevre ve veli isbirligi ile daha kaliteli bir egitim ortami olusturmak. Sorumluluk sahibi bireyler yetistirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yukaripinarbasi.meb.k12.tr

Adres - Yukarıpınarbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No 8 Selçuklu/KONYA yukaripinarbasi gmail.com

Yerleşim Yeri - Merkez Mahalle

Ulaşım Büyükşehir Belediyesi tarafından 43 numaralı otobüsle karşılanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 km